Despre

Acesta este un blog personal in care imi impartasesc diferite pareri bazate pe experiente proprii sau ale persoanelor apropiate mie. 

Articolele sunt scrise de catre mine si nu imi impune nimeni ce trebuie sa scriu sau modul in care trebuie sa scriu. Produsele prezentate in articole sunt produse testate atat de catre mine unde este cazul sau de alte persoane apropiate mie in alte situatii. Atunci cand scriu despre un produs ma asigur ca am toate informatiile corecte si sunt cat mai impartiala in descrierea acestuia. Produsele recomandate de mine sunt atent selectionate si sunt calitative si eficiente. 

Am inceput sa scriu articole despre diferite produse atunci cand am observat ca foarte multa lume se lasa pacalita si nu are o parere plauzibila atunci cand cauta sa cumpere produse pentru diferite probleme ale corpului. Am avut parte de multe experiente neplacute si am capatat astfel o experienta in a gasi cel mai bun produs in functie de ce probleme imi face corpul. Am fost tot timpul curioasa sa aflu experientele persoanelor apropiate mie si astfel am reusit sa stiu exact cat de eficient este un produs sau nu. 

In articolele mele vei observa deseori ca recomand un produs. Acel produs este recomandat dupa ce ma asigur ca este bun din toate punctele de vedere. Ma interesez de orice produs recomandat aici pe diferite forumuri pentru a afla parerea reala a celor ce il folosesc, atunci cand nu am avut sansa sa il folosesc si eu. 

Daca doresti, poti sustine acest blog si tu recomandand produse de care eu poate nu am auzit inca. Ma puteti contacta oricand folosind pagina de contact.